ONTWERP BADKAMER IN 3D PROGRAMMA

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Ontwerp badkamer in 3D programma

Wilt u graag een ontwerp badkamer in 3D programma laten maken? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij verzorgen het 3D ontwerp van uw badkamer van A tot Z, en dat geheel gratis en vrijblijvend, zodat u nergens aan vast zit. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw wensen en eisen zo gedetailleerd mogelijk om te zetten in een 3D ontwerp. Maak direct een afspraak in één van onze vestigingen of vul de gegevens online in!

Ontwerp badkamer in 3D programma laten maken bij Sani-Dump

Een 3D badkamer tekening laten maken gaat bij ons in een aantal eenvoudige stappen. Allereerst maakt u een afspraak in één van onze vestigingen, die door heel het land verspreid zitten. Vervolgens plannen wij op het door u gewenste tijdstip tijd voor u in, zodat we uitgebreid met u in gesprek kunnen. Als u langs komt, bespreken we eerst de wensen en mogelijkheden rondom uw nieuwe badkamer. Als alles voor ons helder is, gaan onze ontwerpers aan de slag en komt er een zo gedetailleerd mogelijke tekening uit! Heeft u geen tijd om langs te komen, of bent u hier voor niet in de gelegenheid? Geen probleem! U kunt uw gegevens ook online invullen, dan gaan we met deze informatie voor u aan de slag!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over het laten maken van een 3D ontwerp, of over bijvoorbeeld de producten van Sani-Dump? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Naast het beantwoorden van uw vragen geven we ook graag advies. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis zijn we in staat om u te adviseren over de beste en mooiste ontwerpen voor uw badkamer, zodat u hier zo lang mogelijk plezier van heeft. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom