ONLINE JE EIGEN BADKAMER ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Online je eigen badkamer ontwerpen

Wilt u online je eigen badkamer ontwerpen? Dan is Sani-Dump de ideale partij voor u! Wij hebben een team aan specialisten voor u klaar zitten, die er alles aan doen om een zo gedetailleerd mogelijke 3D tekening voor u te maken. Hierdoor kunt u vooraf alvast zien hoe uw nieuwe badkamer er uit komt te zien! Wij hebben vestigingen door het hele land, dus er is altijd wel een locatie bij u in de buurt waar u terecht kunt voor een gesprek over de wensen en eisen van uw nieuwe badkamer. Na dit gesprek gaat ons ontwerpteam voor u aan de slag!

Maak direct een afspraak of vul uw gegevens online in.

Online je eigen badkamer ontwerpen – Sani-Dump helpt u verder!

Wij snappen bij Sani-Dump heel goed dat u bij het uitzoeken van uw nieuwe badkamer soms door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn namelijk zo veel verschillende kleuren, merken, materialen en formaten waar u uit kunt kiezen! Doormiddel van een 3D badkamer ontwerp laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard wordt er hierbij altijd rekening gehouden met uw wensen, die we vooraf uitvoerig met u zullen bespreken. Een 3D ontwerp laten maken is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van sanitair en tegels, waardoor u ook zeker bij ons terecht kunt voor advies. Wij streven er namelijk naar om elke klant zo lang mogelijk te kunnen laten genieten van hun nieuwe badkamer! Uiteraard kunt u ook altijd langs komen in één van onze vestigingen, dan wordt u van daaruit verder geholpen.

Afspraak maken in de showroom