online badkamer ontwerpen

Wilt u graag online badkamer ontwerpen? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij zijn al jaren specialist in sanitair en tegels, en hebben naast een groot assortiment ook voldoende kennis om u uitgebreid te adviseren. Daarnaast hebben we een handige tool op de website, waarin u de maten en de bijzonderheden van uw badkamer kunt doorgeven. Vervolgens gaan wij aan de slag met een 3D ontwerp. Op deze manier kunt u vooraf al zien hoe de badkamer eruit komt te zien! Een ideale manier om het geheel vooraf alvast te kunnen bekijken.

Wilt u een eigen 3D tekening laten maken? Maak dan een afspraak!

JARENLANGE KENNIS EN ERVARING

Sani-Dump is al meer dan 22 jaar dé aanbieder van luxe sanitair van grote merken zoals Duravit, Grohe en Sphinx tegen absolute bodemprijzen. Daarnaast hebben wij zeer ervaren medewerkers in dienst, die u alles kunnen vertellen over de laatste trends op badkamer gebied. Ook kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden voor uw badkamer. Kom langs in één van onze showrooms en doe inspiratie op met de mooiste producten!

ONLINE BADKAMER ONTWERPEN – SANI-DUMP HELPT U VERDER

Wanneer u een online badkamer wilt laten ontwerpen, kunt u op de website de maten en wensen omtrent de badkamer doorgeven. Vervolgens gaan wij aan de slag met een ontwerp, wat we daarna graag aan u toelichten. Ook is het mogelijk om langs te komen in één van onze vestigingen zodat een adviseur met u om tafel kan om uw wensen en ideeën te bespreken. Vervolgens ontwerpen we dan in overleg met u een 3D tekening waar u de badkamer alvast op kunt bekijken. Heeft u vragen over het laten maken van een badkamer ontwerp, of over onze producten? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL

Ontdek jouw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!