ONLINE BADKAMER 3D

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Online badkamer 3D

Bent u op zoek naar een online badkamer 3d? Dan kan Sani-Dump u zeker weten verder helpen. Sani-Dump heeft namelijk een heel team met specialisten die perfect in staat zijn om naar uw wensen te handelen. Zo ook de wens om een 3d tekening van uw toekomstige badkamer te maken. Graag maken we met u een afspraak om zo de wensen en verwachtingen van de badkamer door te spreken. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om een 3d tekening te maken, die we vervolgens graag aan u toelichten in een persoonlijk gesprek.

Op deze manier kunt u alvast vooraf een kijkje nemen in uw toekomstige badkamer. Hoe tof is dat? Maak direct een afspraak online om een 3d ontwerp van uw badkamer te laten maken.

Wij nemen graag al uw zorgen uit handen

Gaat u een nieuwe badkamer aanschaffen en wilt u hulp vanaf het ontwerp tot aan de montage? Kom dan naar Sani-Dump. In onze showrooms tonen wij voorbeelden van alle mogelijkheden op badkamergebied. Onze adviseurs helpen u graag bij het ontwerp van uw nieuwe droombadkamer. Dit doen zij door middel van een 3d tekening. Samen met u denken we na over de perfecte indeling, het materiaalgebruik en de sfeer in de badkamerruimte.

Heeft u nog totaal geen idee wat uw smaak is? Laat u dan inspireren door onze producten in de showroom. Wij hebben voor iedere stijl iets wils. Onze stijlen lopen van romantisch tot modern, van functioneel tot modern. Deze stijlen zijn puur ter inspiratie. U kiest zelf altijd de stijl die bij u past en maakt deze compleet door de persoonlijke accessoires.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Laat uw online badkamer 3d maken bij Sani-Dump!

Wilt u graag een afspraak maken om een 3D badkamer ontwerp te laten maken? Doe dit direct online voor in één van onze vestigingen. Mocht u geen tijd hebben om langs te komen, dan is dit ook geen probleem. Het is ook mogelijk om online al uw wensen door te geven, zodat onze experts hiermee aan de slag kunnen. We helpen u graag verder om uw droombadkamer te realiseren!

Afspraak maken in de showroom