KLEINE BADKAMER INRICHTEN

Uw kleine badkamer inrichten liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Kleine badkamer inrichten

Wilt u een kleine badkamer inrichten maar vindt u dit lastig? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij zijn al jaren dé specialist op het gebied van sanitair en tegels, en helpen u graag bij het inrichten van uw kleine badkamer. Dit doen wij doormiddel van een gratis en vrijblijvende 3D tekening, die speciaal voor u gemaakt wordt. Allereerst maakt u online een afspraak, waarbij we tijd voor u vrij maken. Als u langs komt, gaan we met u om tafel om de wensen en eisen met u door te spreken. Vervolgens gaan onze ontwerpers met die informatie aan de slag, en komt er een 3D ontwerp uit, waardoor u meer inspiratie heeft voor de inrichting.

Heeft u geen tijd om bij ons langs te komen? Dan kunt u alle specificaties ook online invullen!

Kleine badkamer inrichten met Sani-Dump

Sani-Dump is niet alleen specialist op het gebied van badkamer indelingen, maar u kunt ook bij ons terecht om uw nieuwe badkamer uit te zoeken. Wij hebben ruime showrooms door het hele land, waar u altijd terecht kunt om inspiratie op te doen. Bij ons vind u topmerken zoals Villeroy & Boch, Grohe, Duravit en Sphinx, maar dan altijd tegen bodemprijzen! U betaalt dus nooit te veel.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zo lang mogelijk plezier hebben van hun aankopen. Daarom geven wij ook graag advies. Een gratis en vrijblijvende 3D tekening is daar een goed voorbeeld van. Maak online een afspraak in één van de vestigingen of vul uw gegevens online in.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact op of kom langs!

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder, zodat u straks de badkamer heeft waar u altijd al van heeft gedroomd! Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom