GRATIS 3D BADKAMER TEKENEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Gratis 3D badkamer tekenen

Wilt u graag een gratis 3D badkamer tekenen? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij hebben een team van specialisten klaar staan die er voor zorgen dat uw ideale badkamer in een 3D ontwerp komt te staan, zodat u vooraf alvast het eindresultaat kunt bekijken! Een 3D tekening laten maken is bij ons altijd gratis en vrijblijvend, waardoor u nergens aan vast zit. Genoeg redenen dus om een afspraak te maken in één van onze vestigingen, of uw gegevens online in te vullen!

Gratis 3D badkamer tekenen bij Sani-Dump

Wij snappen heel goed dat u bij een nieuwe badkamer uitzoeken soms door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn zoveel keuzes in materialen, kleuren, ontwerpen en afmetingen, dat kiezen heel lastig zijn. U wilt natuurlijk dat de badkamer past bij uw smaak, maar ook tijdloos is zodat u er zo lang mogelijk van kunt genieten. Daarom maken wij graag een 3D tekening voor u, zodat u vooraf al kunt zien hoe het eindresultaat kan worden. Zo nemen wij een stukje onzekerheid weg!

Een 3D badkamer tekening laten maken gaat bij ons in een aantal eenvoudige stappen. Allereerst maakt u een afspraak in één van onze vestigingen, die door heel het land verspreid zitten. Vervolgens plannen wij op het door u gewenste tijdstip tijd voor u in, zodat we uitgebreid met u in gesprek kunnen. Als u langs komt, bespreken we eerst de wensen en mogelijkheden rondom uw nieuwe badkamer. Als alles voor ons helder is, gaan onze ontwerpers aan de slag en komt er een zo gedetailleerd mogelijke tekening uit! Heeft u geen tijd om langs te komen? Dan kunt u de gegevens ook online invullen, dan gaan we daarmee aan de slag!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Afspraak maken in de showroom