EIGEN BADKAMER ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Eigen badkamer ontwerpen

Wil u uw eigen badkamer ontwerpen? Dan bent u bij Sani-Dump zeker aan het juiste adres! Wij hebben een handige ontwerptool, waardoor we heel gemakkelijk uw ideale badkamer kunnen ontwerpen. Het enige wat u hoeft te doen, is een afspraak maken in één van onze vestigingen, of uw gegevens online invullen. Met de informatie en wensen die we van u door krijgen gaan we aan de slag. We maken een zo gedetailleerd mogelijke tekening, die we achteraf nog aan u toelichten. Zo kunnen we de vragen over de tekening direct beantwoorden.

Eigen badkamer ontwerpen bij Sani-Dump

Sani-Dump is al jaren dé sanitair & tegel specialist en is daarom ook in staat om u te adviseren over de juiste keuzes. Twijfelt u over hoe uw nieuwe badkamer er uit moet komen te zien? Vraag dan een gesprek aan in één van onze vestigingen.

Een 3D tekening van uw badkamer laten maken gaat in een aantal eenvoudige stappen. Als eerst maakt u een afspraak in één van de filialen, zodat we tijd kunnen vrijmaken om met u in gesprek te gaan. Vervolgens komt u langs, en gaan onze specialisten met u in gesprek om de eisen en wensen rondom de nieuwe badkamer in kaart te brengen. Hierna kunnen de ontwerpers voor u aan de slag, en komt er een zo gedetailleerd mogelijke tekening uit. Deze lichten we nog even aan u toe, zodat we onze keuzes kunnen uitleggen. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen bij ons? Vul dan alle gegevens en wensen online in, dan gaan onze ontwerpers met deze informatie aan de slag.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact

Heeft u nog vragen over wat wij kunnen betekenen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op en we helpen u graag verder!

Afspraak maken in de showroom