BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Design badkamer 3D

Wilt u graag een design badkamer 3D laten maken? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij hebben een team aan specialisten dat graag voor u een 3D design van uw droombadkamer maakt. Wij snappen namelijk heel goed dat het lastig kan zijn om het eindresultaat voor u te zien, omdat er zoveel verschillende keuzes zijn. Op deze manier geven wij u een beeld van wat de mogelijkheden zijn. Om een 3D ontwerp te laten maken, maakt u online een afspraak in één van onze vestigingen bij u in de buurt. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Het is ook mogelijk om de gegevens van uw badkamer online in te vullen, dan kunnen we met deze informatie aan de slag.

Design badkamer 3D laten maken bij Sani-Dump

Sani-Dump is al jaren specialist op het gebied van sanitair en tegels. Daarom kunnen wij u naast een mooi ontwerp, ook het juiste advies bieden. We snappen namelijk heel goed dat u bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer soms door de bomen het bos niet meer ziet. Een badkamer is namelijk heel persoonlijk, waardoor er ontzettend veel verschillende mogelijkheden zijn. U kunt kiezen uit duizenden opties op het gebied van materiaal, indeling, kleur etc. Graag bieden wij de mogelijkheid om met u in gesprek te gaan en uw wensen en eisen helder te krijgen, zodat onze ontwerpers dit als rode draad mee kunnen nemen in de 3D tekening. Achteraf lichten we het ontwerp ook graag nog even aan u toe, zodat we bepaalde keuzes kunnen uitleggen.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact

Heeft u meer informatie nodig over het laten maken van een 3D ontwerp, of heeft u ergens anders vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om langs te komen in één van onze vestigingen.

Afspraak maken in de showroom