BADKAMER ONLINE 3D ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Budget badkamer 3D ontwerp

Wilt u graag een budget badkamer 3D ontwerp? Kom dan zeker langs bij Sani-Dump! Wij staan voor u klaar en maken graag uw droombadkamer voor u in de vorm van een 3D ontwerp, zodat u vooraf al kunt zien hoe het eindresultaat wordt! Zo kunt u vooraf alvast beginnen met genieten! Maak een afspraak in één van onze vestigingen of vul uw gegevens online in en we gaan voor u aan de slag!

Budget badkamer 3D ontwerp laten maken bij Sani-Dump

Een ontwerp bij ons laten maken gaat in een paar eenvoudige stappen. Allereerst maakt u een afspraak in één van onze vestigingen. We zitten door het hele land, dus er is altijd een Sani-Dump megastore bij u in de buurt. Wij maken dan tijd vrij, om uitgebreid met u in gesprek te kunnen. Als u langs komt, staat er een specialist voor u klaar, die al uw vragen rondom uw nieuwe badkamer graag voor u beantwoord en met u in gesprek gaat over hoe uw droombadkamer er uit moet komen te zien. Uiteraard zijn wij dankzij onze jarenlange ervaring ook in staat om advies te geven, over de mooiste en beste ontwerpen voor de ruimte. Als alle wensen helder zijn, geven wij dit door aan het ontwerp team, die dan vervolgens aan de slag kunnen met de informatie. Nadat het ontwerp klaar is, bespreken we dit altijd graag nog even met u na, om onze keuzes toe te kunnen lichten.

Bent u binnenkort niet in de gelegenheid om langs te komen, of gaat dit niet lukken? Ook dan kunnen wij u helpen. Vul alle specificaties van uw badkamer online in, en wij zorgen er voor dat we met deze gegevens een ontwerp voor u maken.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Afspraak maken in de showroom