BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Beste 3D badkamer ontwerp programma

Bent u op zoek naar het beste 3D badkamer ontwerp programma? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres. Wij hebben een team aan ontwerpers dat graag voor u aan de slag gaat om uw ideale badkamer te tekenen, zodat u vooraf al een beeld heeft van hoe het gaat worden. Het enige dat u hoeft te doen, is een afspraak maken in één van onze vestigingen, of uw gegevens online invullen. Dan gaan onze ontwerpers voor u aan de slag!

Beste 3D badkamer ontwerp programma – Sani-dump helpt u verder

Een 3D ontwerp van uw nieuwe droombadkamer laten maken is bij Sani-Dump heel eenvoudig. Als eerst plant u online een afspraak in één van de vestigingen, zodat wij op het gewenste moment tijd voor u kunnen vrijmaken. Vervolgens komt u bij ons langs en gaat één van onze specialisten met u om tafel om de wensen en mogelijkheden door te spreken. Indien het nodig is geven we ook graag advies over de juiste stijlen, indelingen en materialen, zodat u straks zo lang mogelijk tevreden bent over uw badkamer. Na het gesprek gaan onze ontwerpers voor u aan het werk en komt er een zo gedetailleerd mogelijke tekening uit, die we graag nog even aan u toelichten.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen of bent u daarvoor niet in de gelegenheid? Ook dan kunnen wij u gewoon helpen. Vul de specificaties over de badkamer online in, samen met uw wensen. Dan gaan onze ontwerpers met deze informatie aan de slag.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact met de specialisten

Heeft u nog vragen over het laten maken van een 3D tekening of over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Dankzij onze kennis en ervaring zijn we naast het beantwoorden van uw vragen ook in staat om advies te geven over de juiste ontwerpen voor uw badkamer.

Afspraak maken in de showroom