BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamers tekenen 3D

Bent u benieuwd hoe uw badkamer er uit komt te zien, nog voordat deze af is? Bij Sani-Dump kunnen we badkamers tekenen 3D, waardoor dit mogelijk wordt! Onze specialisten hebben ervaring met het 3D tekenen van badkamers, daarom gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen en eisen te bespreken. Hierdoor kunnen wij een zo persoonlijk en gedetailleerd mogelijk ontwerp maken, waardoor u straks al kunt dromen van uw nieuwe badkamer, nog voor dat deze überhaupt is gemaakt!

Maak direct online een afspraak of vul uw gegevens online in, zodat we aan de slag kunnen met uw droombadkamer!

Badkamers tekenen 3D met Sani-Dump

Sani-Dump is al jaren specialist op het gebied van sanitair en tegels. Hierdoor hebben wij een zeer ruim assortiment met daarin de bekende topmerken. Maar bij ons verkrijgt u deze tegen absolute bodemprijzen! Hierdoor zit er voor elk budget een goede match tussen, en zijn we in staat praktisch elke badkamer naar wens te kunnen inrichten. Naast een uitgebreid assortiment, kunnen we u dankzij onze jarenlange ervaring ook voorzien van passend advies. Als u een 3D tekening door ons laat maken, gaan we vooraf in gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Uiteraard staan deze wensen centraal in het ontwerp.

Een 3D ontwerp laten maken is bij ons geheel gratis en vrijblijvend, waardoor u nergens aan vast zit. U heeft dus genoeg redenen om een afspraak te plannen in één van onze vestigingen!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Advies van de specialisten

Heeft u vragen over het ontwerpen van uw 3D badkamer, of over onze producten? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en advies te geven over de mogelijkheden. Uiteraard kunt u met vragen ook altijd langs komen in één van onze vestigingen. Wij zitten door het hele land, waardoor er altijd een filiaal bij u in de buurt zit!

Afspraak maken in de showroom