BADKAMERS 3D

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamers 3D

Wilt u graag badkamers 3D laten tekenen? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij hebben een team aan specialisten voor u klaar staan, die er voor zorgen dat u de droombadkamer die u wenst op tekening krijgt. Maak een afspraak in één van onze vestigingen door heel het land, of vul uw gegevens online in.

Badkamers 3D laten maken bij Sani-Dump

Een 3D tekening laten ontwerpen bij Sani-Dump is een heel eenvoudig proces. Allereerst maakt u een afspraak in één van onze vestigingen bij u in de buurt. Vervolgens plannen wij op het gewenste moment tijd voor u vrij, zodat we uitgebreid in gesprek kunnen over uw wensen en ook advies kunnen geven over de beste mogelijkheden. Vervolgens gaan onze ontwerpers aan de slag om een zo persoonlijk mogelijke tekening te maken, die we achteraf graag nog even toelichten.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen of bent u daarvoor niet in de gelegenheid? Ook dan kunnen wij u gewoon helpen. Vul uw gegevens online in, zodat onze ontwerpers met deze informatie aan de slag kunnen.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en geven ook graag advies over de mogelijkheden voor uw badkamer. Dankzij onze ervaring weten we precies wat op dit moment de nieuwste trends, mooiste kleuren of de beste indelingen voor uw badkamer zijn en dit geven we graag door aan onze klanten. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom