BADKAMERPLANNER 3D

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamerplanner 3D

Bent u op zoek naar een badkamerplanner 3D? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij hebben een team aan specialisten klaar zitten, die geheel gratis en vrijblijvend een 3D ontwerp voor u maken. Hierdoor krijgt u vooraf alvast een goed beeld van de mogelijkheden die toegepast kunnen worden in uw badkamer. Omdat een ontwerp laten maken gratis en vrijblijvend is, zit u nergens aan vast. Genoeg redenen dus om een afspraak in te plannen in één van onze vestigingen, of de gegevens online achter te laten!

Badkamerplanner 3D

Een 3D ontwerp laten maken gaat bij ons heel eenvoudig. Allereerst maakt u een afspraak in de vestiging bij u in de buurt. Dan plannen wij tijd voor u vrij, zodat één van onze specialisten tijd voor u vrij kan maken. Als u langs komt geven wij u eerst een rondleiding in onze ruime showroom, zodat u alvast wat inspiratie kunt opdoen en vragen kunt stellen aan de medewerker. Vervolgens gaan we met u in gesprek om zo de wensen en eisen rondom uw nieuwe badkamer helder op papier te krijgen. Daarna kunnen onze ontwerpers met deze informatie aan de slag, en komt er een gedetailleerd tekening uit die we daarna nog even aan u toelichten, om eventuele vragen direct te kunnen beantwoorden.

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen? Ook dat is geen probleem. U kunt de gegevens en wensen gewoon online doorgeven, dan zorgen wij ervoor dat we met deze informatie een tekening kunnen maken.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. Uiteraard kunt u met uw vragen ook altijd langskomen in onze vestigingen, dan kunnen we u ook direct helpen.

Afspraak maken in de showroom