BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer zelf ontwerpen

Wilt u uw badkamer zelf ontwerpen en zoekt u hier hulp bij? Dan is Sani-Dump de uitgelezen partij voor u! Bij ons is het namelijk mogelijk om een 3D tekening te laten maken op basis van uw wensen, budget en de grootte van uw badkamer. Maak een afspraak online zodat we samen met u om tafel kunnen om de wensen te bespreken. Vervolgens zullen we in samenwerking met u een 3D tekening van de gewenste badkamer maken. Zo kunt u vooraf al zien hoe het resultaat gaat worden!

Maak direct een afspraak online!

Badkamer zelf ontwerpen bij Sani-Dump

Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump.

Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, design sanitair of alleen een bad meubel, vrijstaand bad, whirlpool bad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.

Zeker als u nog niet precies weet wat u wilt, kan het fijn zijn om inspiratie op te doen maar ook om persoonlijk advies te krijgen. Met dit doel hebben we persoonlijke experts voor u klaar staan in onze winkels. Zij kunnen u alles vertellen over wat er komt kijken bij het installeren van een badkamer. Daarnaast hebben wij onze Sani-Dump showrooms ingericht met veel soorten badkamers. Veel vierkante meters boordevol complete badkamer voorbeelden in allerlei stijlen, opstellingen en prijsklassen. Komt u dus naar de showroom om onze goedkope badkamers te bewonderen!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact

Bent u benieuwd naar wat we kunnen betekenen voor uw badkamer? Neem dan gerust contact met ons op, of plan direct een afspraak. We helpen u graag verder!

Afspraak maken in de showroom