BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer uittekenen

Wilt u graag uw badkamer uittekenen? Dan bent u bij Sani-Dump zeker aan het juiste adres! Wij hebben een team aan designers klaar zitten die graag aan de slag gaan met een 3D ontwerp van uw badkamer. Zo kunt u vooraf alvast bekijken hoe het er uit kan komen te zien! Een goede manier om inspiratie op te doen, of als u niet goed weet hoe u de badkamer het best kunt indelen. Een 3D ontwerp laten maken is bij ons altijd gratis en vrijblijvend, dus genoeg redenen om een afspraak te maken in één van onze vestigingen!

Badkamer uittekenen | Bij Sani-Dump helpen we u verder

Sani-Dump is al jaren dé specialist op het gebied van sanitair en tegels. Bij ons vindt u topmerken zoals Grohe, Villeroy & Boch en Duravit, maar dan tegen absolute bodemprijzen! Wij snappen heel goed dat budget een belangrijk punt is bij het aanschaffen van de nieuwe badkamer. Daarom zorgen wij er altijd voor dat ons assortiment ruim is, en in verschillende prijsklassen is ingedeeld. Zo kunt u met elk budget bij ons slagen.

We zitten door het hele land, dus er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt. Maak eenvoudig online een afspraak zodat we op het gewenste tijdstip tijd voor u vrij kunnen maken. We bespreken dan uw wensen en eisen rondom de nieuwe badkamer, zodat u straks een zo persoonlijk mogelijke tekening heeft waar u ook echt wat aan hebt.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact op of kom langs

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u natuurlijk altijd bij ons langskomen, dan helpen we u daar verder. Daarnaast kunt u dan direct inspiratie op doen in onze ruime showrooms. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom