BADKAMER TEKENING

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer tekening

Wilt u een badkamer tekening laten maken, zodat u vooraf een beeld krijgt van hoe uw badkamer er uit kan komen te zien? Dan bent u bij Sani-Dump zeker aan het juiste adres! Wij zijn al jaren dé badkamerspecialist, met A-merken tegen bodemprijzen. Wij helpen u niet alleen aan de juiste artikelen voor uw nieuwe badkamer, maar zijn ook in staat om u te adviseren over de juiste keuzes, zodat u straks 100% tevreden bent met uw nieuwe badkamer!

Maak direct een afspraak om langs te komen in één van onze vestigingen, of vul de gegevens online in!

Badkamer tekening laten maken door Sani-Dump

Een badkamertekening door Sani-Dump laten maken kan in een aantal eenvoudige stappen. Allereerst maakt u een afspraak in één van onze vestigingen, zodat wij tijd voor u vrij kunnen maken. Vervolgens komt u langs, en gaan we met u in gesprek over hoe uw ideale badkamer er uit moet komen te zien. Uiteraard worden uw wensen en eisen uitvoerig besproken, zodat we een zo gepersonaliseerd mogelijk ontwerp kunnen maken. Nadat deze klaar is, lichten we de tekening graag nog even toe, zodat we eventuele vragen direct kunnen beantwoorden.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen of bent u niet in de gelegenheid? Geen probleem. Het is ook mogelijk om te gegevens online in te vullen, dan gaan wij met die informatie aan de slag.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Ook kunt u natuurlijk altijd langs komen in één van onze vestigingen, dan staan wij daar voor u klaar. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom