BADKAMER TEKENING MAKEN

Uw nieuwe badkamer tekening maken liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer tekening maken

Wilt u een badkamer tekening maken of laten maken? Dan is Sani-Dump de partij waar u moet zijn! Wij hebben namelijk een team aan ontwerpers klaar zitten die met uw gegevens een gratis en vrijblijvend 3D ontwerp van uw nieuwe badkamer maken! Hoe het werkt is heel simpel; allereerst maakt u online een afspraak, waardoor wij tijd vrij plannen op het door u gewenste tijdstip. Vervolgens komt u bij ons langs en gaan we in gesprek over de wensen en eisen rondom de badkamer. Met deze informatie gaan onze ontwerpers aan het werk, en maken ze een zo persoonlijk mogelijke tekening voor u, die we achteraf aan u toelichten. Ook kunt u de specificaties rondom de badkamer zo nauwkeurig mogelijk online invullen, dan gaan wij met die informatie aan de slag.

Badkamer tekening maken | Sani-Dump helpt u verder

Bij ons weet u zeker dat u goed zit. Sani-Dump is namelijk al jaren dé specialist op het gebied van sanitair en tegels. Bij ons kunt u terecht voor een zeer uitgebreid badkamer assortiment van topmerken zoals Villeroy & Boch, Grohe en Sphinx. Maar bij ons betaalt u altijd de bodemprijs!

Doormiddel van een 3D tekening laten wij u de mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer zien. Wij snappen namelijk heel goed dat het lastig kan zijn om dit goed voor te stellen. Er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van badkamers, dat we het goed begrijpen als uw soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij willen u daarom graag adviseren, zodat u straks kunt gaan genieten van een badkamer waar u altijd van heeft gedroomd!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact op

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Uiteraard kunt u met uw vragen ook altijd langs komen in onze vestigingen, dan helpen wij u daar verder.

Afspraak maken in de showroom