3D BADKAMER ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer tekening 3D

Wilt u graag een badkamer tekening 3D laten maken, om alvast te kunnen zien hoe uw badkamer er straks uit komt te zien? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij hebben een team aan specialisten klaar staan die graag een 3D ontwerp voor u maken, zodat u straks weet hoe uw badkamer er uit komt te zien. Maak een afspraak in één van onze vestigingen door het hele land, of vul uw gegevens online in.

Badkamer tekening 3D laten maken bij Sani-Dump

Een 3D tekening van uw badkamer laten maken gaat in een aantal eenvoudige stappen. Als eerst maakt u een afspraak in één van de filialen, zodat we tijd kunnen vrijmaken om met u in gesprek te gaan. Vervolgens komt u langs, en gaan onze specialisten met u in gesprek om de eisen en wensen rondom de nieuwe badkamer in kaart te brengen. Hierna kunnen de ontwerpers voor u aan de slag, en komt er een zo gedetailleerd mogelijke tekening uit. Deze lichten we nog even aan u toe, zodat we onze keuzes kunnen uitleggen. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen bij ons? Vul dan alle gegevens en wensen online in, dan gaan onze ontwerpers met deze informatie aan de slag.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over het laten maken van een badkamer tekening 3D, of over bijvoorbeeld één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. Ook geven we advies, als u bijvoorbeeld niet goed weet hoe u uw nieuwe badkamer wilt inrichten. Dankzij onze ervaring zijn we in staat met u mee te denken, zodat u straks 100% tevreden bent met het eindresultaat!

Afspraak maken in de showroom