3D BADKAMER ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer tekenen

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en u ontvangt een gedetailleerde 3D tekening en deskundig advies voor uw badkamer.

U heeft misschien al ideeën omtrent uw meest ideale badkamer ontwerp? Wij als badkamerplanner nodigen wij u uit online 3D badkamer ontwerpen te maken om zo alvast uw badkamer ideeën voor uzelf te visualiseren. Wanneer u uw badkamer ontwerpen mailt, kunt u contact met ons opnemen op voor het maken van een afspraak in de showroom. Wij laten u graag zien wat er in uw badkamer allemaal mogelijk is.

Wat is Sani-Dump nog meer?

Wanneer u opzoek bent naar hoogwaardige kwaliteit, dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres. Wij hebben een divers assortiment, bestaande uit de bekende A-merken. Wij zorgen er iedere keer voor dat wij ons assortiment up-to-date is en aansluit op de trends van het jaar.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Bezoek de showroom!

U kunt altijd het meest moderne sanitair bij ons kunt kopen. Onze adviseurs ondersteunen u graag bij het uitzoeken van uw badkamer. Dankzij ons grote assortiment kan het moeilijk zijn om keuzes te maken. Wilt u nog meer informatie, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen:

Afspraak maken in de showroom