BADKAMER 3D MODEL

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer tekenen in 3D

Wilt u graag uw badkamer tekenen in 3D? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij hebben een team aan specialisten klaar staan die graag voor u aan de slag gaan met een zo gedetailleerd mogelijk ontwerp. Hierdoor kunt u vooraf alvast zien wat de mogelijkheden voor uw badkamer zijn, want wij snappen heel goed het lastig is om een keuze te maken met zoveel verschillende mogelijkheden. Een 3D tekening door ons laten maken is geheel gratis en vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast. Genoeg redenen dus om een afspraak te maken in één van onze vestigingen of de gegevens van uw badkamer online in te vullen!

Badkamer tekenen in 3D bij Sani-Dump

Sani-Dump is al jaren dé sanitair & tegel specialist. Daarom weten wij inmiddels ook precies wat voor soort badkamer er goed past in elke woning. Omdat een badkamer natuurlijk heel persoonlijk is, gaan we vooraf graag in gesprek om de eisen en wensen duidelijk in kaart te brengen. Vervolgens nemen onze ontwerpers dit als een rode draad mee in de tekening. Omdat we als geen ander weten hoe veel verschillende keuzemogelijkheden er zijn bij het samenstellen van een nieuwe badkamer, geven we graag advies. Dankzij een 3D tekening krijgt u vooraf alvast een goed beeld van de mogelijkheden, en weet u alvast hoe de nieuwe badkamer er uit komt te zien! Een ontwerp laten maken is geheel gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact

Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het laten maken van een 3D tekening? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. U kunt natuurlijk ook altijd langs komen in één van onze vestigingen, dan staat een verkoopmedewerker u te woord.

Afspraak maken in de showroom