BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer tekenen 3D

Wilt u graag uw badkamer tekenen 3D, zodat u vooraf kunt zien hoe het eindresultaat gaat worden? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres. Onze ontwerpers zijn gespecialiseerd in het maken van gedetailleerde 3D tekeningen, zodat u vooraf een inschatting kunt maken van hoe uw badkamer er uit komt te zien! Naast het ontwerpen van uw droombadkamer, geven we ook graag advies. Dankzij onze ervaring weten we veel over de laatste trends, de juiste kleuren en materialen voor elk soort badkamer.

Wilt u een 3D tekening van uw badkamer laten maken? Maak dan een afspraak in één van onze vestigingen of vul alle gegevens online in!

Badkamer tekenen 3D – Sani-Dump helpt u verder

Uw badkamer laten tekenen in 3D gaat bij ons in 4 eenvoudige stappen. Allereerst maakt u een afspraak in één van onze vestigingen, zodat we tijd kunnen inplannen om u zo goed mogelijk te helpen. Vervolgens komt u bij ons langs en gaat één van onze specialisten met u in gesprek om uw wensen en eisen rondom de badkamer duidelijk in kaart te brengen, en u eventueel te voorzien van advies. Daarna gaat onze ontwerper aan de slag om een zo gedetailleerd mogelijke 3D tekening van uw ideale badkamer te maken. Achteraf lichten wij dit ontwerp graag aan u toe, zodat we onze keuzes kunnen uitleggen.

Sani-Dump is al jaren dé specialist als het gaat om sanitair en tegels. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres als het gaat om het inrichten van uw volledige badkamer. Ons assortiment bestaat uit topmerken, maar dan wel tegen de scherpste prijzen. Hierdoor zit er voor elk budget een match tussen!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Afspraak maken in de showroom