BADKAMER SAMENSTELLEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer samenstellen

Wilt u uw eigen badkamer samenstellen, maar heeft u hier wat hulp bij nodig van onze specialisten? Kom dan zeker langs bij Sani-Dump! Wij zijn al jaren dé specialist op het gebied van badkamers en tegels, en geven graag advies over de mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer! Wij hebben een team aan ontwerpers klaar zitten die uw input gebruiken om een zo gedetailleerd mogelijke tekening te maken. Maak direct een afspraak in de vestiging bij u in de buurt, of vul uw gegevens online in!

Badkamer samenstellen met Sani-Dump

Een 3D tekening van uw badkamer laten maken gaat in een aantal eenvoudige stappen. Als eerst maakt u een afspraak in één van de filialen, zodat we tijd kunnen vrijmaken om met u in gesprek te gaan. Vervolgens komt u langs, en gaan onze specialisten met u in gesprek om de eisen en wensen rondom de nieuwe badkamer in kaart te brengen. Hierna kunnen de ontwerpers voor u aan de slag, en komt er een zo gedetailleerd mogelijke tekening uit. Deze lichten we nog even aan u toe, zodat we onze keuzes kunnen uitleggen. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen bij ons? Vul dan alle gegevens en wensen online in, dan gaan onze ontwerpers met deze informatie aan de slag.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Bezoek de vestiging bij u in de buurt!

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag. Ook kunt u natuurlijk altijd langs komen in één van onze vestigingen, om daar uw vragen te stellen. Ook kunt u daar een kijkje nemen bij ons assortiment om inspiratie op te doen. We zien u graag terug bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom