BADKAMER PLANNEN IN 3D

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer plannen in 3D

Wilt u uw badkamer plannen in 3D? Kom dan langs bij Sani-Dump! Wij zijn al jaren specialist op het gebied van sanitair en tegels, maar hebben inmiddels ook meer dan genoeg ervaring om u advies te geven over de juiste en mooiste inrichting van uw badkamer. Onze ontwerpers gaan graag aan de slag om uw ideale badkamer voor u te tekenen. Een 3D tekening door ons laten maken is geheel gratis en vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast. Genoeg redenen dus om een afspraak te maken in één van onze vestigingen of de gegevens van uw badkamer online in te vullen!

Badkamer plannen in 3D – Sani-Dump is uw partner!

Een 3D tekening laten ontwerpen bij Sani-Dump is een heel eenvoudig proces. Allereerst maakt u een afspraak in één van onze vestigingen bij u in de buurt. Vervolgens plannen wij op het gewenste moment tijd voor u vrij, zodat we uitgebreid in gesprek kunnen over uw wensen en ook advies kunnen geven over de beste mogelijkheden. Vervolgens gaan onze ontwerpers aan de slag om een zo persoonlijk mogelijke tekening te maken, die we achteraf graag nog even toelichten.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen of bent u daarvoor niet in de gelegenheid? Ook dan kunnen wij u gewoon helpen. Vul uw gegevens online in, zodat onze ontwerpers met deze informatie aan de slag kunnen.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of heeft u meer informatie nodig over het laten maken van een 3D tekening of één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Afspraak maken in de showroom