BADKAMER ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer ontwerpen

Wilt u graag een badkamer ontwerpen, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Dat is heel begrijpelijk. Gelukkig staat Sani-Dump graag voor u klaar op het gebied van het laten maken van een 3D ontwerp. Dit is geheel gratis en vrijblijvend, en dan krijgt u een goed beeld van hoe het eindresultaat er uit kan komen te zien. We vinden het namelijk belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt over wat de mogelijkheden zijn. Maak gerust een afspraak in één van onze vestigingen. We zijn gevestigd door het hele land dus er is altijd een megastore bij u in de buurt.

Badkamer ontwerpen | Sani-Dump staat voor u klaar!

Een badkamer laten ontwerpen door Sani-Dump gaat in een aantal eenvoudige stappen. Allereerst maakt u een afspraak in het filiaal bij u in de buurt. Dan maken wij tijd voor u vrij, en heeft u de mogelijkheid om met ons in gesprek gegaan. Vervolgens komt u bij ons langs en gaan we met u om tafel om uw wensen en eisen rondom de nieuwe badkamer duidelijk in kaart te brengen. Daarna gaan onze ontwerpers aan de slag en komt er een 3D tekening uit die persoonlijk voor u is samengesteld. Achteraf lichten we dit nog aan u toe, zodat we eventuele vragen direct kunnen beantwoorden.

Heeft u geen tijd om bij ons langs te komen? Geen probleem! U kunt alle specificaties ook online invullen, dan gaan we met die gegevens aan het werk.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van badkamer ontwerpen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor u klaar en helpen u graag verder. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom