BADKAMER ONTWERPEN ZELF

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer ontwerpen zelf

Wilt u graag uw badkamer ontwerpen zelf? Dan is Sani-Dump de aangewezen partij voor u! Wij hebben een eigen ontwerpprogramma, waarbij het mogelijk is om uw droombadkamer als 3D tekening te maken. Het enige dat u hoeft te doen, is de gegevens en de wensen rondom uw badkamer online invullen, of via een afspraak in de vestiging aan ons doorgeven. Vervolgens gaan onze ontwerpers aan de slag en maken wij een zo persoonlijk mogelijk ontwerp.

Maak direct een afspraak of vul uw gegevens online in!

Badkamer ontwerpen zelf bij Sani-Dump

Wij snappen bij Sani-Dump heel goed dat u bij het uitzoeken van uw nieuwe badkamer soms door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn namelijk zo veel verschillende kleuren, merken, materialen en formaten waar u uit kunt kiezen! Doormiddel van een 3D badkamer ontwerp laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard wordt er hierbij altijd rekening gehouden met uw wensen, die we vooraf uitvoerig met u zullen bespreken. Een 3D ontwerp laten maken is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Heeft u binnenkort geen tijd of bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen? Vul dan gerust uw gegevens online in. Dan zorgen wij er voor dat we met die informatie ook een ontwerp kunnen maken!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Ook kunt u uiteraard altijd langs komen in één van onze vestigingen. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom