3D BADKAMER ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer ontwerpen online

Bij een sanitairwinkel wilt u natuurlijk prettig winkelen en daarom hebben wij al onze vestigingen ruim opgezet, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Het assortiment van badmeubelen, designsanitair, stoomcabines, whirlpoolbaden, douchewanden, kranen, tegels en allerlei aanverwante artikelen is immens dus er zal ongetwijfeld iets bij zitten dat aansluit op uw wensen. Als dit nou niet lukt kunnen we voor u een ontwerp maken. Badkamer ontwerpen online! Vul vrijblijvend ons contactformulier in. Of maak een afspraak en laat u adviseren door een van onze adviseurs!

Sani-Dump badkamer ontwerpen online

Rond of hoekig, mat of glanzend: bij ons sanitair wordt veel aandacht besteed aan de details voor een maximaal resultaat. Bij ligbaden, wastafels en andere badkamermeubels zijn er veel mogelijkheden om de basis ingredi├źnten in een verfrissend jasje te steken. Ook bij zoiets kleins als een kraan kan het verschil in uitstraling groot zijn. Neem gewoon eens een kijkje in een van de Sani-Dump showrooms bij u in de buurt en laat u verrassen!

Dat is Sani-Dump. Het enige wat wij dumpen is de prijs!

Wilt u de 2D-plaatjes van onze website vervangen voor een 3D-kijkje in een Sani-Dump megastore, dan bent u uiteraard van harte welkom om ons design sanitair te bekijken. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Badkamer ontwerpen online

U kunt een badkamer ontwerpen online of een badkamer laten ontwerpen in onze showrooms. Hier ontvangt u passend advies over materiaalkeuze, het assortiment en stijlmogelijkheden. Zo weet u zeker dat u de beste keuze maakt! Maak vrijblijvend een afspraak wanneer u op zoek bent naar badkamer ontwerpen online. Ons vriendelijke personeel helpt u graag verder.

Afspraak maken in de showroom