BADKAMER ONLINE ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer online ontwerpen

Wilt u uw badkamer online ontwerpen? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Op onze website vult u via een stappenplan eenvoudig de gegevens van uw badkamer in. Vervolgens kunnen onze ontwerpers met deze informatie aan de slag, om een zo gedetailleerd mogelijke 3D tekening van uw ideale badkamer te maken. Ook kunt u een afspraak maken om langs te komen in één van onze vestigingen. Dan gaan onze medewerkers met u in gesprek, en zorgen we ervoor dat al uw wensen en eisen duidelijk zijn. Vervolgens gaan onze ontwerpers dan ook aan de slag en lichten we het ontwerp achteraf nog aan u toe.

Badkamer online ontwerpen bij Sani-Dump

Wij snappen heel goed dat u bij een nieuwe badkamer uitzoeken soms door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn zoveel keuzes in materialen, kleuren, ontwerpen en afmetingen, dat kiezen heel lastig zijn. U wilt natuurlijk dat de badkamer past bij uw smaak, maar ook tijdloos is zodat u er zo lang mogelijk van kunt genieten. Daarom maken wij graag een 3D tekening voor u, zodat u vooraf al kunt zien hoe het eindresultaat kan worden. Zo nemen wij een stukje onzekerheid weg!

Sani-Dump is al jaren dé sanitair & tegel specialist en is daarom ook in staat om u te adviseren over de juiste keuzes. Twijfelt u over hoe uw nieuwe badkamer er uit moet komen te zien? Vraag dan een gesprek aan in één van onze vestigingen. Wij helpen u graag verder, zodat u straks zo lang mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de vestiging bij u in de buurt. Onze medewerkers staan voor u klaar! Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom