BADKAMER ONLINE 3D ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer online 3D ontwerpen

Wilt u graag uw badkamer online 3D ontwerpen? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij hebben een team aan specialisten voor u klaar staan, die er alles aan zullen doen om uw droombadkamer zo gedetailleerd mogelijk in kaart te brengen. Een 3D ontwerp laten maken gaat bij ons in een aantal eenvoudige stappen. Allereerst maakt u een afspraak in één van onze vestigingen, dan maken wij tijd voor u vrij. Vervolgens komt u langs en gaan we met u om tafel om uw wensen en eisen te bespreken. Daarna kunnen onze ontwerpers aan de slag en komt er een 3D ontwerp uit, die zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen. Graag bespreken we deze ook nog even met u na om onze keuzes toe te lichten.

Maak direct een afspraak of vul uw gegevens online in!

Badkamer online 3D ontwerpen bij Sani-Dump

Wij snappen heel goed dat het uitzoeken van een nieuwe badkamer lastig kan zijn. U wilt natuurlijk het allermooiste ontwerp, maar het moet ook tijdloos zijn, zodat u er zo lang mogelijk van kunt genieten. U heeft de keuze uit zoveel verschillende materialen, kleuren, soorten en maten, waardoor u ongetwijfeld soms door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Sani-Dump nemen we deze keuzestress graag weg, door u te adviseren en samen met u het beste en mooiste ontwerp uit te zoeken. Dankzij een 3D tekening weet u vooraf al hoe uw toekomstige badkamer er uit komt te zien, zonder dat deze in uw huis zit.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact met ons op

Bij Sani-Dump staan we altijd voor u klaar. Heeft u nog vragen, of wilt u meer informatie over het laten ontwerpen van uw 3D badkamer? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u verder en adviseren u graag over de mogelijkheden!

Afspraak maken in de showroom