3D BADKAMER ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer inrichten

Laat ons gratis en vrijblijvend uw droom badkamer ontwerpen! Wij helpen u uw badkamer inrichten op de manier zoals u dat wenst! Er zijn 2 opties om uw wensen en specificaties door te geven. Wij maken aan de hand van uw wensen een 3D ontwerp. We lichten ons 3D ontwerp graag toe. Daarnaast kunt u een afspraak maken om langs te komen in onze showroom!

Sani-Dump biedt u altijd een goedkope en complete badkamer aanbieding, waardoor u bij ons gegarandeerd het meeste krijgt, voor het minste geld! Ruime keuze uit verschillende soorten badkamers met voor ieder wat wils. Verschillende stijlen en verschillende merken. Bij Sani-Dump bent u aan het goede adres als het gaat om kwaliteit en besparen in de portemonnee! Kom langs in één van onze 35 megastores of neem online alvast een kijkje!

Wij bieden het gehele jaar door complete badkamers voor de laagste prijzen. U bent bij ons dus gegarandeerd het goedkoopste uit. Wij vertellen u dit graag met een persoonlijke offerte op maat. Het staat u vrij een offerte van een andere partij mee te nemen om zo eens de prijs te vergelijken.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Badkamer inrichten in de showroom!

Heeft u al ideeën over uw nieuwe badkamer? En wilt u daarover graag in gesprek met een Sani-Dump badkameradviseur? Vraag dan hier een afspraak aan:

Afspraak maken in de showroom