BADKAMER INRICHTEN ONLINE

Uw nieuwe badkamer inrichten online liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer inrichten online

Wilt u uw badkamer inrichten online? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij zijn al jaren dé specialist in sanitair en tegels, en wij geven u graag advies over de mogelijkheden voor uw nieuwe droombadkamer. Dat doen we doormiddel van een 3D ontwerp, die u gratis en vrijblijvend bij ons kunt laten maken. Dit kunt u doen in één van onze megastores door het hele land. Er is dus altijd een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt!

Maak direct een afspraak om een 3D ontwerp te laten maken!

Badkamer inrichten online | Kom naar Sani-Dump!

Een 3D ontwerp laten maken gaat bij ons in een aantal eenvoudige stappen. Allereerst maakt u online een afspraak in één van onze vestigingen, zodat wij tijd voor u vrij kunnen maken. Als u langs komt, neemt één van onze specialisten u mee door de showroom en zal natuurlijk al uw vragen beantwoorden. Vervolgens gaat hij of zij met u in gesprek om zo alle wensen en eisen rondom de nieuwe badkamer duidelijk in kaart te brengen. Daarna kunnen onze ontwerpers aan de slag met deze informatie en komt er als resultaat een zo gedetailleerd mogelijke 3D tekening uit. Deze lichten we daarna graag nog even aan u toe.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen of bent u hiervoor niet in de gelegenheid? Ook dit is geen probleem. Vul dan alle gegevens en specificaties van uw badkamer online in, dan kunnen we met deze informatie een 3D ontwerp voor u maken.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van badkamer inrichten online? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder! Ook geven we graag advies over de mogelijkheden voor uw badkamer. We vinden het namelijk belangrijk dat u straks 100% tevreden bent met uw nieuwe badkamer!

Afspraak maken in de showroom