3D BADKAMER ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer inrichten 3D

Laat uw ontwerp en schets creëren door Sani-Dump! Uw badkamer inrichten 3D! Eigen badkamer en bekijk direct de realistische mogelijkheden van uw ruimte. Met het 3D-ontwerp krijgt u een helder beeld van alle mogelijkheden. Laat sanitair producten in uw ruimte plaatsen, schuif ermee tot het gewenste resultaat. Het 3D-ontwerp kunt u bij ons afhalen in een van de gewenste showrooms of maak vrijblijvend een afspraak bij ons in de winkel onder een genot van een bakje koffie bespreken we al uw wensen en mogelijkheden.

Ook hebben wij de mogelijkheid in al onze MEGA-stores, om u de badkamer te laten zien in “Virtual Reality” zodat u alvast de sfeer van uw nieuwe badkamer kunt proeven en het lijkt of u er middenin staat!

Persoonlijke afspraak

Onze Sani-Dump medewerkers helpen u graag bij het selecteren van de perfecte badkamermeubelen uit ons assortiment. Hierover gaan wij ook graag met u persoonlijk in gesprek. Door onze jarenlange expertise, kunnen wij u optimaal adviseren over de beste keuzes voor uw badkamer. Wanneer u een plattegrond meeneemt, kunnen wij precies aangeven hoe uw badkamer ingericht kan worden. Hierbij staan uw wensen natuurlijk voorop. We stellen direct voor u een persoonlijke offerte op, zodat u de kosten kunt vergelijken met andere aanbieders.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Badkamer inrichten 3D

Voor meer informatie of vragen, kunt u altijd langskomen in één van onze showrooms. Via de website kunt u direct een afspraak voor een persoonlijk gesprek maken. We zien u graag terug!

Afspraak maken in de showroom