BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer inrichten 3D gratis

Wilt u graag uw badkamer inrichten 3D gratis? Dan bent u bij Sani-Dump in goede handen. Wij zorgen er met ons team aan specialisten voor dat we een zo gedetailleerd mogelijke tekening van uw nieuwe droombadkamer maken! Uiteraard houden we hierbij uw wensen en eisen scherp in de gaten. Het enige wat u hoeft te doen, is een afspraak maken in één van onze vestigingen of de gegevens over uw badkamer online invullen. Dan regelen wij dat er een gratis en vrijblijvend ontwerp gemaakt wordt!

Badkamer inrichten 3D gratis bij Sani-Dump

Sani-Dump is al jaren specialist op het gebied van sanitair en tegels. Daarom kunnen wij u naast een mooi ontwerp, ook het juiste advies bieden. We snappen namelijk heel goed dat u bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer soms door de bomen het bos niet meer ziet. Een badkamer is namelijk heel persoonlijk, waardoor er ontzettend veel verschillende mogelijkheden zijn. U kunt kiezen uit duizenden opties op het gebied van materiaal, indeling, kleur etc. Graag bieden wij de mogelijkheid om met u in gesprek te gaan en uw wensen en eisen helder te krijgen, zodat onze ontwerpers dit als rode draad mee kunnen nemen in de 3D tekening. Achteraf lichten we het ontwerp ook graag nog even aan u toe, zodat we bepaalde keuzes kunnen uitleggen.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over het laten maken van een 3D ontwerp of heeft u meer informatie nodig over bijvoorbeeld onze producten? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar. Uiteraard is het ook mogelijk om één van onze vestigingen binnen te stappen zodat onze verkoopmedewerkers u te woord kunnen staan. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom