BADKAMER INDELING MAKEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer indeling maken

Wilt u graag een badkamer indeling maken, maar heeft u geen idee hoe u hiermee moet beginnen? Kom dan zeker langs bij Sani-Dump! Wij hebben namelijk een team aan specialisten klaar zitten, die u doormiddel van een gratis en vrijblijvend 3D ontwerp kunnen laten zien wat er allemaal mogelijk is in uw nieuwe badkamer. Hierdoor heeft u alvast een idee hoe het er uit kan komen te zien, nog voor dat het af is! Een ideale kans als u door de bomen het bos niet meer ziet en geen idee heeft wat u moet kiezen, of als u juist geen idee heeft hoe alles bij elkaar staat.

Maak direct een afspraak in de vestiging bij u in de buurt, of vul de gegevens online in.

Badkamer indeling maken bij Sani-Dump

Sani-Dump is al jaren dé sanitair specialist. Daarom leveren wij niet alleen de beste merken tegen bodemprijzen, maar geven we ook graag advies. Omdat wij de trends en ontwikkelingen in de branche scherp in de gaten houden, zijn we op alles voorbereid en deze kennis delen we graag met onze klanten. Daarom gaat er voordat er een tekening wordt gemaakt, een specialist met u in gesprek om alles door te spreken. Uiteraard zijn uw wensen hierin centraal, en houden we hier rekening mee. Na het ontwerpen van de 3D tekening, lichten we deze nog aan u toe zodat we eventuele vragen over het ontwerp direct kunnen beantwoorden.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact

Heeft u nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Uiteraard kunt u met uw vragen natuurlijk ook altijd langskomen in onze vestigingen, dan helpen we u daar verder. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom