BADKAMER INDELEN

Het badkamer indelen liever aan één van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer indelen

Wilt u uw badkamer indelen, maar heeft u geen idee hoe u dit moet aanpakken? Dan bent u bij Sani-Dump zeker aan het juiste adres! Wij zijn namelijk al jaren specialist op het gebied van sanitair en tegels, en hebben ruime ervaring in het inrichten van badkamers. Doormiddel van een gratis en vrijblijvend 3D ontwerp, wat speciaal voor uw badkamer gemaakt wordt, laten wij u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Maak een afspraak in één van onze vestigingen door het hele land en we gaan voor u aan de slag!

Badkamer indelen met Sani-Dump

Sani-Dump is niet alleen specialist op het gebied van badkamer indelingen, maar u kunt ook bij ons terecht om uw nieuwe badkamer uit te zoeken. Wij hebben ruime showrooms door het hele land, waar u altijd terecht kunt om inspiratie op te doen. Bij ons vind u topmerken zoals Villeroy & Boch, Grohe, Duravit en Sphinx, maar dan altijd tegen bodemprijzen! U betaalt dus nooit te veel.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zo lang mogelijk plezier hebben van hun aankopen. Daarom geven wij ook graag advies. Een gratis en vrijblijvende 3D tekening is daar een goed voorbeeld van. Maak online een afspraak in één van de vestigingen of vul uw gegevens online in.

Heeft u geen tijd om bij ons langs te komen of bent u daarvoor niet in de gelegenheid? Geen probleem. U kunt uw gegevens ook online invullen, dan gaan wij met die informatie aan de slag!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van badkamer indelen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Ook kunt u natuurlijk altijd langs komen in onze vestigingen, dan beantwoorden we daar uw vragen. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom