BADKAMER TEKENEN ONLINE

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer indelen 3D

Wilt u graag uw badkamer indelen 3D? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Onze specialisten laten u graag zien hoe uw droombadkamer ingericht kan worden, geheel volgens uw wensen en eisen. Zo heeft u vooraf al een beeld van hoe uw badkamer er uit komt te zien! Daarnaast is een ontwerp laten maken bij ons geheel gratis en vrijblijvend. Genoeg reden om een afspraak te maken of online uw specificaties in te vullen.

Badkamer indelen 3D bij Sani-Dump

Sani-Dump is dé badkamer specialist. Wij verkopen een ruim assortiment sanitair en tegels van topmerken, maar dan tegen de scherpste prijzen! Bij ons bent u dan ook altijd aan het juiste adres als het gaat om de inrichting van uw badkamer. Omdat we zo veel verschillende artikelen hebben, hebben wij voor elk budget wat in huis.

Een 3D badkamer ontwerp laten maken gaat in 3 eenvoudige stappen. Allereerst maakt u een afspraak in één van onze vestigingen, zodat we tijd voor u vrij kunnen maken. Vervolgens gaat op de afgesproken datum één van onze specialisten met u om tafel zitten om uw wensen door te spreken, en uiteraard ook passend advies te geven. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om uw droombadkamer zo gedetailleerd mogelijk te ontwerpen. Na het ontwerp lichten we deze ook graag toe, zodat we er zeker van zijn dat u er geen vragen meer over heeft.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact

Heeft u nog vragen over het badkamer indelen 3D, of over onze producten? Neem dan contact met ons op. Graag vertellen we u meer over wat u kunt verwachten bij het maken van een 3D ontwerp van uw badkamer. Ook hebben wij voldoende kennis en ervaring in huis om u te adviseren over de juiste producten, kleuren en materialen.

Afspraak maken in de showroom