BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer designer

Bent u op zoek naar een badkamer designer? Dan bent u bij Sani-Dump helemaal aan het juiste adres! Bij ons kunt u namelijk gratis en vrijblijvend een 3D tekening laten maken, waardoor u een mooi design van uw toekomstige badkamer te zien krijgt. Zo heeft u alvast een goed beeld van hoe u deze kunt gaan inrichten. Een 3D tekening laten maken kan in één van onze vestigingen door heel het land, of online. Maak hiervoor direct een afspraak!

Badkamer designer | Sani-Dump helpt u verder

Een 3D tekening laten maken gaat bij ons heel eenvoudig. Allereerst kiest u op de website een filiaal bij u in de buurt, waar u de tekening wilt laten maken. Vervolgens maakt u daar een afspraak en plannen wij tijd voor u vrij. Als u langs komt gaan we met u in gesprek om de wensen en eisen rondom de nieuwe badkamer in kaart te brengen.

Als deze helemaal zijn doorgesproken, gaan wij aan de slag met het maken van de 3D tekening. Deze zullen we als hij klaar is uiteraard nog met u doorspreken, zodat we de keuzes kunnen toelichten.

Sani-Dump is al jaren dé specialist op het gebied van sanitair en tegels. Dit betekent niet alleen dat wij u alles aan kunnen bieden, maar ook dat wij graag adviseren als het gaat om moeilijke keuzes die u misschien wel te maken heeft. Dankzij onze kennis en ervaring weten we precies hoe we er voor kunnen zorgen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw nieuwe badkamer!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u met alles waar u meer informatie over nodig heeft. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom