BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer configurator

Bent u op zoek naar een badkamer configurator? Dan bent u bij Sani-Dump helemaal aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een programma waarbij we uw toekomstige badkamer doormiddel van een 3D ontwerp in kaart kunnen brengen. Zo heeft u vooraf alvast een goed beeld van het eindresultaat. Maak een afspraak in het voor u dichtstbijzijnde filiaal en kom er achter hoe uw droombadkamer er in het echt uit ziet!

Badkamer configurator van Sani-Dump

Een afspraak maken om een 3D ontwerp te laten maken is bij ons eigenlijk heel eenvoudig. Allereerst kiest u een vestiging bij u in de buurt uit, en maakt online een afspraak. Vervolgens plannen wij op dat moment tijd voor u vrij zodat we uitgebreid met u in gesprek kunnen gaan. In dit gesprek worden onder andere de wensen en eisen rondom de badkamer in kaart gebracht, zodat het ontwerp zo persoonlijk mogelijk wordt. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag en lichten we het ontwerp aan u toe.

Sani-Dump is al jaren dé specialist op het gebied van sanitair en tegels. Dit betekent niet alleen dat wij u alles aan kunnen bieden, maar ook dat wij graag adviseren als het gaat om moeilijke keuzes die u misschien wel te maken heeft. Dankzij onze kennis en ervaring weten we precies hoe we er voor kunnen zorgen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw nieuwe badkamer!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact op

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat Sani-Dump voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar een geven u graag alle informatie die u nodig heeft. We vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten straks zo lang mogelijk kunnen genieten van hun nieuwe badkamer. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom