3D BADKAMER ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer 3D

Wilt u graag uw badkamer 3D ontwerpen, zodat u vooraf alvast het eindresultaat kunt zien? Dan moet u bij Sani-Dump zijn! Wij hebben een geavanceerde ontwerptool tot onze beschikking, waarin onze specialisten uw badkamer tot in de details kunnen ontwerpen. Graag laten wij u zien wat er allemaal mogelijk is! Maak een afspraak in één van onze vestigingen door heel Nederland, of vul alle gegevens online in. Onze ontwerpers gaan graag voor u aan de slag.

Badkamer 3D laten ontwerpen door onze specialisten

Een badkamer inrichten is vaak lastiger dan gedacht. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten tegels, kleuren, meubels en modellen dat we heel goed begrijpen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Graag laten wij door middel van een 3D ontwerp aan u zien wat er allemaal mogelijk is in uw badkamer. Uiteraard houden we altijd rekening met uw wensen. Vooraf gaan we namelijk met u in gesprek om al uw wensen en eisen over het ontwerp vast te stellen.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen, of gaat dat niet makkelijk? Dan kunt u uw specificaties en wensen ook online aan ons doorgeven. Onze ontwerpers gaan dan met deze gegevens aan de slag om uw droombadkamer te ontwerpen!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact op

Het laten maken van een 3D ontwerp is bij ons geheel gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast, en er zijn geen kosten aan verbonden. Heeft u nog vragen over onze producten, of over het laten maken van een badkamer 3D ontwerp? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Afspraak maken in de showroom