BADKAMER 3D TOOL

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer 3D tool

Bent u op zoek naar een badkamer 3D tool? Dan is Sani-Dump de perfecte partij om u verder te helpen. Wij hebben ontwerpers in dienst, die in een 3D tool een ontwerp maken van uw droombadkamer. Zo kunt u vooraf alvast een kijkje nemen en weet u hoe het eindresultaat er uit komt te zien! Een ontwerp maken is gratis en vrijblijvend, zodat u nergens aan vast zit. Genoeg reden dus om een afspraak in te plannen in één van onze filialen, of onze ontwerpers via de gegevens die u online invult aan het werk te zetten!

Hoe ziet onze badkamer 3D tool eruit?

Sani-Dump is dé badkamer specialist. Wij verkopen een ruim assortiment sanitair en tegels van topmerken, maar dan tegen de scherpste prijzen! Bij ons bent u dan ook altijd aan het juiste adres als het gaat om de inrichting van uw badkamer. Omdat we zo veel verschillende artikelen hebben, hebben wij voor elk budget wat in huis.

Een 3D badkamer ontwerp laten maken gaat in 3 eenvoudige stappen. Allereerst maakt u een afspraak in één van onze vestigingen, zodat we tijd voor u vrij kunnen maken. Vervolgens gaat op de afgesproken datum één van onze specialisten met u om tafel zitten om uw wensen door te spreken, en uiteraard ook passend advies te geven. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om uw droombadkamer zo gedetailleerd mogelijk te ontwerpen. Na het ontwerp lichten we deze ook graag toe, zodat we er zeker van zijn dat u er geen vragen meer over heeft.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Meer informatie

Heeft u vooraf meer informatie nodig over het ontwerpen van uw 3D badkamer, of onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden en wat we voor u kunnen betekenen. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom