BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer 3D software

Bent u op zoek naar badkamer 3D software, zodat u vooraf al kunt zien hoe uw badkamer er uit komt te zien? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij hebben een team van specialisten klaar zitten die aan de slag gaan met uw wensen en ideeën rondom de nieuwe badkamer. Zo kunt u alvast beginnen met dromen over de nieuwe badkamer, nog voor dat deze gemaakt is!

Maak een afspraak om langs te komen of vul de gegevens online in!

Badkamer 3D software van Sani-Dump

Een 3D ontwerp van uw badkamer laten maken is bij Sani-Dump geheel gratis en vrijblijvend. U zit dus nog nergens aan vast en er zijn ook geen kosten aan verbonden. Allereerst maakt u een afspraak in één van de vestigingen bij u in de buurt, zodat we uitgebreid tijd voor u kunnen vrijmaken. Vervolgens komt u langs, en gaan onze specialisten met u in gesprek om de wensen en eisen rondom uw nieuwe badkamer te bespreken. Als dit helemaal duidelijk is, gaan onze ontwerpers voor u aan de slag. Achteraf lichten wij het ontwerp graag nog even toe.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen in één van de vestigingen? Geen probleem! Het is ook mogelijk om de gegevens online in te vullen, zodat we met deze informatie aan het werk kunnen.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact op

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of over één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard is het ook mogelijk om altijd langs te komen in één van onze vestigingen, dan staan onze verkoopmedewerkers u te woord. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom