BADKAMER 3D PROGRAMMA

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer 3D programma

Bent u op zoek naar een badkamer 3D programma? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij hebben een team van ontwerpers klaar staan die via onze 3D ontwerp tool de mooiste badkamers maken. Wij snappen heel goed dat u bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer soms door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn namelijk duizenden mogelijkheden op het gebied van kleur, indeling en materiaal.

Daarom laten wij door middel van een 3D tekening graag zien wat er mogelijk is, en kunt u alvast gaan beginnen met dromen over uw nieuwe badkamer nog voor dat deze klaar is! Maak direct een afspraak om langs te komen in één van onze vestigingen of vul de gegevens online in.

Een gratis 3D tekening in drie eenvoudige stappen

Een 3D badkamer ontwerp laten maken gaat in 3 eenvoudige stappen. Allereerst maakt u een afspraak in één van onze vestigingen, zodat we tijd voor u vrij kunnen maken. Vervolgens gaat op de afgesproken datum één van onze specialisten met u om tafel zitten om uw wensen door te spreken, en uiteraard ook passend advies te geven. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om uw droombadkamer zo gedetailleerd mogelijk te ontwerpen. Na het ontwerp lichten we deze ook graag toe, zodat we er zeker van zijn dat u er geen vragen meer over heeft.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen, of gaat dat niet makkelijk? Dan kunt u uw specificaties en wensen ook online aan ons doorgeven. Onze ontwerpers gaan dan met deze gegevens aan de slag om uw droombadkamer te ontwerpen!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Meer informatie badkamer 3D programma

Heeft u nog vragen over het badkamer indelen 3D, of over onze producten? Neem dan contact met ons op. Graag vertellen we u meer over wat u kunt verwachten bij het maken van een 3D ontwerp van uw badkamer. Ook hebben wij voldoende kennis en ervaring in huis om u te adviseren over de juiste producten, kleuren en materialen.

Afspraak maken in de showroom