BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer 3D planner

Bent u op zoek naar een badkamer 3D planner? Dan bent u bij San-Dump aan het juiste adres. Wij hebben een team van ontwerpers voor u klaar zitten en u kunnen helpen om uw nieuwe badkamer zo goed mogelijk in kaart te brengen. Zo kunt u al beginnen met dromen over uw nieuwe badkamer nog voor dat deze is uitgezocht! Een ontwerp laten maken is bij ons altijd kosteloos en vrijblijvend, zodat u nergens aan vast zit.

Maak een afspraak om langs te komen in één van onze vestigingen of vul uw gegevens online in!

Badkamer 3D planner van Sani-Dump

Een 3D ontwerp van uw nieuwe droombadkamer laten maken is bij Sani-Dump heel eenvoudig. Als eerst plant u online een afspraak in één van de vestigingen, zodat wij op het gewenste moment tijd voor u kunnen vrijmaken. Vervolgens komt u bij ons langs en gaat één van onze specialisten met u om tafel om de wensen en mogelijkheden door te spreken. Indien het nodig is geven we ook graag advies over de juiste stijlen, indelingen en materialen, zodat u straks zo lang mogelijk tevreden bent over uw badkamer. Na het gesprek gaan onze ontwerpers voor u aan het werk en komt er een zo gedetailleerd mogelijke tekening uit, die we graag nog even aan u toelichten.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen of bent u daarvoor niet in de gelegenheid? Ook dan kunnen wij u gewoon helpen. Vul de specificaties over de badkamer online in, samen met uw wensen. Dan gaan onze ontwerpers met deze informatie aan de slag.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact

Wilt u graag meer informatie over het laten maken van een 3D ontwerp of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om u verder te helpen. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom