badkamer 3D ontwerpen

Heeft u een idee voor uw badkamer in uw hoofd, maar wilt u het graag weten hoe het er uit komt te zien in het echt? Bij Sani-Dump kunt u samen met een specialist uw ideale badkamer 3D ontwerpen! U kunt bij ons op de website eenvoudig een afspraak plannen op een datum naar keuze. Één van onze ervaren adviseurs staat dan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden, en samen met u een 3D tekening van de badkamer op te stellen. Zo weet u vooraf al hoe het er uit komt te zien, zonder dat er nog maar iets gerealiseerd is! Heeft u geen tijd om langs te gaan bij één van onze vestigingen? Geen probleem! Het is ook mogelijk om online uw wensen door te geven, zodat wij aan de slag kunnen met een ontwerp.

BADKAMER 3D ONTWERPEN BIJ SANI-DUMP

Sani-Dump is al jaren specialist op het gebied van sanitair en tegels. Wij hebben een groot assortiment topmerken, waaronder Villeroy & Boch, Sphinx en Hotbath. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van topkwaliteit! We hebben vestigingen in heel Nederland en België, dus er zit altijd een Sani-Dump showroom bij u in de buurt. Onze medewerkers staan voor u klaar om u rond te leiden, ons assortiment te laten zien en u te adviseren over de juiste producten voor uw badkamer.

KOM LANGS BIJ SANI-DUMP!

Heeft u vragen over de producten, of heeft u advies nodig? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Dankzij onze ervaring zijn onze specialisten in staat om u uitgebreid te adviseren over de juiste keuzes en mogelijkheden voor uw badkamer. Uiteraard houden we altijd rekening met uw wensen en budget, en de beschikbare ruimte. We zien u graag terug bij Sani-Dump!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL

Ontdek jouw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!