3D BADKAMER ONTWERP

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer 3D ontwerpen gratis

Wilt u uw badkamer 3D ontwerpen gratis? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij hebben een team van specialisten klaar die graag voor u aan de slag gaan, zodat u straks een beeld heeft van de mogelijkheden rondom uw badkamer. Wij snappen namelijk heel goed dat het lastig kan zijn om keuzes te maken. Een badkamer is heel persoonlijk, maar er zijn zoveel verschillende opties als het gaat om materialen, kleuren en producten dat u waarschijnlijk soms door de bomen het bos niet meer ziet. Een 3D tekening geeft inzicht in deze mogelijkheden waardoor u alvast kunt gaan dromen over uw nieuwe badkamer!

Maak direct een afspraak in de vestiging bij u in de buurt of vul alle gegevens online in!

Badkamer 3D ontwerpen gratis bij Sani-Dump

Een 3D ontwerp laten maken is bij ons geheel gratis en vrijblijvend, waardoor u nergens aan vast zit. Een ontwerp laten maken is te regelen in een aantal eenvoudige stappen. Allereerst maakt u online een afspraak in één van onze vestigingen, zodat wij tijd voor u vrij kunnen maken. Als u langs komt, neemt één van onze specialisten u mee door de showroom en zal natuurlijk al uw vragen beantwoorden. Vervolgens gaat hij of zij met u in gesprek om zo alle wensen en eisen rondom de nieuwe badkamer duidelijk in kaart te brengen. Daarna kunnen onze ontwerpers aan de slag met deze informatie en komt er als resultaat een zo gedetailleerd mogelijke 3D tekening uit. Deze lichten we daarna graag nog even aan u toe.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zitten klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het uitzoeken van uw nieuwe badkamer. Ook kunt u natuurlijk altijd langs komen zodat u op locatie verder geholpen wordt!

Afspraak maken in de showroom