BADKAMER 3D ONTWERP

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer 3D ontwerp

Bent u op zoek naar een badkamer 3D ontwerp? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij zijn uw specialist op het gebied van sanitair en tegels, en hebben een team van specialisten voor u klaar staan die uw droombadkamer graag in 3D aan u laten zien. Een 3D tekening door ons laten maken is geheel gratis en vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast. Genoeg redenen dus om een afspraak te maken in één van onze vestigingen of de gegevens van uw badkamer online in te vullen!

Maak direct een afspraak om langs te komen of vul de gegevens online in!

Badkamer 3D ontwerp bij Sani-Dump

Wij snappen heel goed dat u bij het uitzoeken van uw nieuwe badkamer soms door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn zoveel verschillende soorten stijlen, kleuren, materialen en afmetingen mogelijk! Om u toch vooraf een beeld te kunnen geven van hoe het er uit kan komen te zien, gaan we graag met u in gesprek om uw wensen en eisen op papier te zetten, waarna wij een zo persoonlijk mogelijke 3D tekening kunnen maken.

Een tekening maken is gaat bij ons in een aantal eenvoudige stappen. Allereerst maakt u online een afspraak, zodat wij in één van onze vestigingen tijd vrij kunnen maken voor u. Vervolgens komt u langs en gaat één van onze medewerkers uitgebreid met u in gesprek zodat u uw wensen en verwachtingen kunt doorgeven. Met deze informatie gaan onze ontwerpers aan de slag, en komt er een tekening van uw ideale badkamer uit. Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen? Vul dan de gegevens online in en dan gaan onze ontwerpers met deze gegevens aan het werk.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Afspraak maken in de showroom