BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer 3D ontwerp tool

Bent u op zoek naar een badkamer 3D ontwerp tool? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij hebben een team van ontwerpers klaar staan die via onze 3D ontwerp tool de mooiste badkamers maken. Wij snappen heel goed dat u bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer soms door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn namelijk duizenden mogelijkheden op het gebied van kleur, indeling en materiaal. Daarom laten wij door middel van een 3D tekening graag zien wat er mogelijk is, en kunt u alvast gaan beginnen met dromen over uw nieuwe badkamer nog voor dat deze klaar is! Maak direct een afspraak om langs te komen in één van onze vestigingen of vul de gegevens online in.

Badkamer 3D ontwerp tool van Sani-Dump

Sani-Dump is al jaren dé specialist op het gebied van sanitair en tegels. Bij ons in het assortiment vindt u de beste A merken, maar dan tegen absolute bodemprijzen! Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen wij de producten aanbieden in verschillende prijsklassen, waardoor er voor elk budget een match tussen zit.

Een badkamer 3D ontwerp laten maken zorgt ervoor dat u vooraf alvast een kijkje kunt nemen in uw toekomstige badkamer, en een beeld krijgt van hoe het kan worden. Een ontwerp laten maken is bij ons altijd gratis en vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact met ons op.

Heeft u nog vragen over het laten maken van een badkamer 3D ontwerp, of heeft u meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en advies te geven over alle mogelijkheden. We streven er namelijk naar dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw nieuwe badkamer. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom