BADKAMER 3D ONLINE

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer 3D online

Wilt u een badkamer 3D online ontwerpen? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres. Wij hebben de geschikte ontwerpers in dienst, die door middel van een 3D tool een ontwerp kunnen maken van uw droombadkamer. Hierdoor kunt u van te voren al een kijkje nemen en weet u hoe het eindresultaat van uw badkamer er uit komt te zien.

Een ontwerp laten maken door Sani-Dump kan geheel gratis en vrijblijvend, bij ons zit u nergens aan vast. Genoeg reden dus om een afspraak in te plannen in één van onze showrooms. Natuurlijk kunt u het 3D ontwerp ook online invullen, zodat onze medewerkers direct voor u aan de slag kunnen gaan.

Maak gebruik van het eenvoudige proces van Sani-Dump

Een 3D tekening laten ontwerpen bij Sani-Dump is een heel eenvoudig proces. Allereerst maakt u een afspraak in één van onze vestigingen bij u in de buurt. Vervolgens plannen wij op het gewenste moment tijd voor u vrij, zodat we uitgebreid in gesprek kunnen over uw wensen en ook advies kunnen geven over de beste mogelijkheden. Vervolgens gaan onze ontwerpers aan de slag om een zo persoonlijk mogelijke tekening te maken, die we achteraf graag nog even toelichten.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen of bent u daarvoor niet in de gelegenheid? Ook dan kunnen wij u gewoon helpen. Vul uw gegevens online in, zodat onze ontwerpers met deze informatie aan de slag kunnen.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact opnemen over badkamer 3D online

Bent u benieuwd naar wat wij kunnen betekenen of heeft u nog vragen over het laten maken van een 3D badkamerontwerp? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze medewerkers staan voor u klaar en staan u graag te woord. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring kunnen we ook advies geven over de juiste keuzes, zodat u straks zo lang mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer! Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen in één van onze vestigingen, dan staan onze verkoopmedewerkers u te woord.

Afspraak maken in de showroom