BADKAMER 3D MODEL

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer 3D model

Bent u op zoek naar een badkamer 3D model? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij zijn al jaren specialist op het gebied van tegels en sanitair, en hebben inmiddels ook meer dan genoeg ervaring om u te adviseren over de mooiste en beste stijlen voor in uw badkamer. Ons team aan specialisten staat voor u klaar en gaat graag met u in gesprek om de wensen door te nemen. Vervolgens gaan wij aan de slag om met die informatie een mooi en gedetailleerd ontwerp van uw badkamer te maken, zodat u alvast een beeld krijgt van hoe het kan gaan worden!

Maak direct een afspraak om langs te komen in één van onze vestigingen of vul de gegevens online in.

Badkamer 3D model – laat het maken bij Sani-Dump!

Een badkamer inrichten is vaak lastiger dan gedacht. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten tegels, kleuren, meubels en modellen dat we heel goed begrijpen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Graag laten wij door middel van een 3D ontwerp aan u zien wat er allemaal mogelijk is in uw badkamer. Uiteraard houden we altijd rekening met uw wensen. Vooraf gaan we namelijk met u in gesprek om al uw wensen en eisen over het ontwerp vast te stellen.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen, of gaat dat niet makkelijk? Dan kunt u uw specificaties en wensen ook online aan ons doorgeven. Onze ontwerpers gaan dan met deze gegevens aan de slag om uw droombadkamer te ontwerpen!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over het laten maken van een 3D model van uw badkamer, of over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Ook kunt u natuurlijk altijd langs komen in onze vestigingen. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom