BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer 3D maken

Wilt u graag uw badkamer 3D maken? Dat kan bij Sani-Dump! Maak een afspraak in één van onze vestigingen om de wensen en mogelijkheden door te spreken. Dan gaan vervolgens onze ontwerpers aan de slag, en komen we met een gedetailleerd ontwerp als eindresultaat. Daarna lichten we het ontwerp graag nog even aan u toe, zodat we alle keuzes kunnen uitleggen. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen op één van onze locaties? Vul dan de gegevens en wensen online in, dan gaan de ontwerpers met deze informatie aan het werk.

Badkamer 3D maken met Sani-Dump

Sani-Dump is al jaren dé sanitair & tegel specialist. Daarom weten wij inmiddels ook precies wat voor soort badkamer er goed past in elke woning. Omdat een badkamer natuurlijk heel persoonlijk is, gaan we vooraf graag in gesprek om de eisen en wensen duidelijk in kaart te brengen. Vervolgens nemen onze ontwerpers dit als een rode draad mee in de tekening. Omdat we als geen ander weten hoe veel verschillende keuzemogelijkheden er zijn bij het samenstellen van een nieuwe badkamer, geven we graag advies. Dankzij een 3D tekening krijgt u vooraf alvast een goed beeld van de mogelijkheden, en weet u alvast hoe de nieuwe badkamer er uit komt te zien! Een ontwerp laten maken is geheel gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact op

Bent u benieuwd naar wat wij kunnen betekenen of heeft u nog vragen over het laten maken van een 3D badkamerontwerp? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en staan u graag te woord. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring kunnen we ook advies geven over de juiste keuzes, zodat u straks zo lang mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer! Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen in één van onze vestigingen, dan staan onze verkoopmedewerkers u te woord.

Afspraak maken in de showroom