BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

Badkamer 3D gratis

Wilt u graag uw badkamer 3D gratis laten ontwerpen? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij hebben ontwerpers in dienst die gebruik maken van een geavanceerde 3D tool, waarmee we uw droombadkamer vooraf alvast in 3D aan u kunnen laten zien! Een ontwerp laten maken is bij ons geheel gratis en vrijblijvend, waardoor u nog nergens aan vast zit. Bent u dus benieuwd naar hoe uw badkamer er straks uit komt te zien? Maak dan een afspraak!

Badkamer 3D gratis laten ontwerpen door Sani-Dump

Een badkamer inrichten is vaak lastiger dan gedacht. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten tegels, kleuren, meubels en modellen dat we heel goed begrijpen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Graag laten wij door middel van een 3D ontwerp aan u zien wat er allemaal mogelijk is in uw badkamer. Uiteraard houden we altijd rekening met uw wensen. Vooraf gaan we namelijk met u in gesprek om al uw wensen en eisen over het ontwerp vast te stellen.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen, of gaat dat niet makkelijk? Dan kunt u uw specificaties en wensen ook online aan ons doorgeven. Onze ontwerpers gaan dan met deze gegevens aan de slag om uw droombadkamer te ontwerpen!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over het laten maken van een 3D ontwerp, of heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden. Dankzij onze ervaring zijn we niet alleen in staat om een mooi 3D ontwerp te maken of een breed assortiment producten te kunnen leveren, maar geven we ook graag advies rondom de laatste trends, kleuren en materialen. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom